Sizz

sizz sim-only abonnementSizz sim-only abonnement samenstellen

Goedkoop Sizz sim-only abonnement nodig?

Sizz sim-only samenstellen

Sizz is een vrij nieuwe mobiele aanbieder, ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Het alom bekende Vodafone en televisiegigant RTL Nederland. Met Sizz maakt u dus gebruik van het moderne en uitgebreide mobiele netwerk van Vodafone.

Sizz richt zich voornamelijk op de nieuwe generatie gebruikers van mobiele telefonie. De abonnementen van Sizz zijn dan ook vooral afgestemd op de moderne smartphone gebruiker. En met de Sizz Sim Only abonnementen spelen zij in op de vraag naar voordelige maar complete Sim Only aanbiedingen met internet. Het zijn alles in 1 bundels die beschikbaar zijn in verschillende vormen.

Sizz sim-only abonnementen

Sizz sim only abonnementen maandelijks opzegbaar:

  • Sizz Talent
  • Sizz Friend
  • Sizz Lover
  • Sizz Star
  • Sizz Addict

 

Tarievenlijst Sizz sim-only abonnement

Bekijk alle sim-only tarieven van Sizz in een handig overzicht.

Bekijken
Goedkoop Sizz sim-only

De Sizz Sim Only abonnementen zijn afgestemd op het type gebruiker, wat resulteert in handige en complete abonnementen die goed aansluiten bij uw verbruik. Belt u maar af en toe, en maakt u ook wel eens gebruik van mobiel internet?
Dan is een Sizz Talent abonnement een verstandige keuze. Sizz Friend en een Sizz Lover abonnementen zijn bedoeld voor mensen die vaker bellen en mobiel internetten. En voor mensen die niet zonder hun smartphone kunnen heeft Sizz de Star en Addict Sim Only’s ontwikkeld waarbij een grote bel en databundel standaard is.

Sizz signaal dekking

Omdat Sizz een samenwerkingsverband is tussen Het alom bekende Vodafone en televisiegigant RTL Nederland gebruik je dus het netwerk van Vodafone.
Om de signaal dekking van Vodafone voor jouw locatie te bekijken klik je op der onderstaande link.

Dekking bekijken

 

Sizz sim-only voordeel

Het voordeel van deze Sizz sim-only abonnementen is dat de tarieven binnen en buiten de bundel goedkoper worden naarmate er wordt gekozen voor een hogere bundel. Kortom, hoe meer u belt, hoe goedkoper het is, ook buiten de bundel.

Ideaal als uw verbruik maandelijks kan verschillen. En omdat u met een smartphone tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar gebruik maakt van diensten als zoals bijvoorbeeld WhatsApp betaalt u niet voor sms tegoed dat u toch niet nodig heeft.
Uiteraard kunt u wel sms’en met een Sizz abonnement, maar dit wordt dan apart berekend.

Reacties

Campagne Image Banner 120 x 600